Відомий український актор та зірка популярного серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк назвав дві книги, які повинні прочитати кожен українець.

Про це Тарас Цимбалюк написав на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

На думку знаменитого актора кожен має прочитати книги англійського письменника Джорджа Оруэлла "1984" та "Колгосп тварин". Тарас Цимбалюк додав, що не менш важливо почитати буде й біографію письменника, який встиг багато пережити за своє достатньо коротке життя.

Скрін з instagram Тараса Цимбалюка
Скрін з instagram Тараса Цимбалюка

"Прочитавши два твори, які принесли йому світову славу, я вкотре на душі відчув тепло, що світ дав велику кількість справжніх Людей. Раджу, звісно, почати з біографії, де доля його "перекидала" по всій земній кулі. За 46 років він встиг немало. Орвелл був великим соціалістом", - зазначив Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незадовго до своєї смерті Джордж Оруэлл закінчив свій найвідоміший роман-антиутопію "1984", в ньому він показав нездорове тоталітарне нахабство влади. Тарас Цимбалюк нагадав, що його довгий час забороняли, адже автор розкрив антилюдські імперіалістичні наміри Сталіна, назвавши у своїй книзі його героя "Старшим Братом".

"Кілька років тому "Таймс" визнали «1984» - найважливішою книгою за останні 60 років. Талант Орвелла дуже підсилив тему тих страшних часів. Створення образів, манера оборотів у рядках і відчуття структури матеріалу роблять чтиво максимально цікавим і швидким. Без сумніву, одна з найглибших книг, прочитаних мною за останні роки. І, на великий жаль, актуально, як ніколи… Дуже раджу, друзі!", - підсумував він.

Нагадаємо, "мені соромно": український "Термінатор" Тарас Цимбалюк жорстко рубанув по своїх колегах. Дісталося багатьом

Також Знай писав, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк пояснив, чому важливо не залишати чотирилапих друзів під час війни: "Без нашої підтримки не виживуть"

Раніше Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк показав, як Україна об'єднує людей: Måneskin підняв жовто-блакитний прапор на сцені