Зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк нагадав українцям, як важливо не залишати своїх домашніх улюбленців під час війни.

Про це знаменитий актор написав на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Тарас Цимбалюк зізнався, що як тільки наприкінці лютого почув вибухи неподалік свого дому, то відразу взявся за котячу переноску, аби евакуювати разом із собою свою домашню улюбленицю. Актор зазначив, що зараз, як ніколи потрібно дбати про тварин, адже вони дуже залежать від людей.

Скрін з instagram Тараса Цимбалюка
Скрін з instagram Тараса Цимбалюка

"Війна забрала тисячі життів цих маленьких, люблячих і абсолютно безкоштовно даруючих нам радість 24/7 Божих створінь. Багато їх крихітних сердець перестало битися за провиною людей, котрим вони вірили до останнього подиху. Наш світ влаштований людьми і для людей… Саме тому тварини без нашої підтримки в ньому не виживуть… і війна обернулась детектором, котрий це дуже чітко виявляє", - зазначив Цимбулюк.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Актор зізнався, що дуже захоплюється волонтерами, які у такий важкий для країни час допомагають чотирилапим друзям, адже через воєнні дії багато котиків та собачок опинилися на вулиці та втратили своїх господарів.

"Я не перший рік захоплююсь людьми з величезним серцем. Вони абсолютні самоїди, гуманісти і приклад для людства. Це той випадок, коли в устрої держави ніколи не стояла на рейках потрібна підтримка тварин, а вони взяли на себе відповідальність і організували її самі. Без усяких перебільшень : вони - герої нашого часу. Низький уклін тих, хто любить тварин", - підсумував він.

Нагадаємо, 6-річний малюк на могилі мами довів до сліз зірку "Кріпосної" Тараса Цимбалюка: "Боже, за що?"

Раніше Знай писав, "Мені соромно": український "Термінатор" Тарас Цимбалюк жорстко рубанув по своїх колегах. Дісталося багатьом

Також Знай повідомлв, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк забув про акторство, згадуючи ракети біля Львова: "Маразм міцнішає"