Відома фітнес-тренер Марина Боржемська поділилася з шанувальниками своїми думками, щодо радості і веселощів паралельно тому, що деякі люди зараз не можуть відчувати ті ж почуття через те, що знаходяться під окупацією або масованими обстрілами.

Вона заявила, що їй незручно танцювати, дивитися фільми або навіть слухати музику - це боляче і незвично.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

"Мабуть, багатьом знайомі ці відчуття. Як я можу танцювати, коли люди вмирають кожен день, коли у них немає їжі та води. Наші люди вмирають, дітей вбивають, а я посміхаюся. Я вас розумію, і хочу сказати, що ми повинні намагатися підтримувати себе і один одного в нормальному психологічному настрої. Від стресу, страху і перевтоми нікому краще не стане. Ви повинні підтримувати своє здоров'я, щоб бути корисним для країни і для тих, кому потрібна допомога", - пише Боржемська в публікації.

Марина Боржемська, instagram.com/uzelkova.marina
Марина Боржемська, instagram.com/uzelkova.marina

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Згодом Марина заявила, що людям просто потрібно зробити щось, чого вони вимагають, не відчуваючи провину за кілька чудових для себе миттєвостей-якщо мова йде про музику, танці та інше. Бо воно може допомогти перезавантажитися і привести розум в порядок.

Ми хвилюємося за кожного, хто досі в окупованому Херсоні, під обстрілами в Харкові, Донецьку, Луганську, хто виживає в Маріуполі. Молимося, щоб всіх звільнили і врятували.

Нагадаємо, Марина Боржемська показала українців, що "народилися в сорочках": дивом вибралися з палаючого Маріуполя

Як повідомляв "Знай.ua", В'ячеслав Узєлков пожертвував медалями заради бійців ЗСУ: "Не замислюючись віддав"

Знай.ua писав, Марина Боржемська розповіла, як рятується від негативних емоцій під час війни: "У нас живе жага життя і свободи"