Відома модель, бізнесвумен та блогерка Кім Кардашьян вразила неймовірним образом. Знаменитість одягла легендарну сукню красуні Мерилін Монро.

Напередодні, 2 травня у Нью-Йорку відбувся бал Інституту костюма Met Gala. Для цієї події голлівудські зірки особливо ретельно обирають наряди та буквально змагаються за більш вишуканий чи найепатажніший наряд. Met Gala - визначна подія для всесвітньо відомих зірок.

Скріншот допису
Скріншот допису

Особливу увагу світу прикуло вбрання моделі Кім Кардаш'ян — її look виявився найдорожчим і справді легендарним. Вона одягла культову сукню красуні Мерилін Монро, в якій акторка виконувала "З днем народження, містере президент" у 1962 році. Це вбрання Кім Кардашьян позичили лише на один вечір.

Однак, вбрання Кім Кардашьян для Met Gala оцінили далеко не всі українці, багато хто відмітив, що переплюнути Мерилін Монро їй не вдалося.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"На Мерилін крутіше❤️", "Мерилін - ікона", "Монро 🔥", "Кім не Монро 🤷", "Як вона влізла в ту сукню...🙄", - такі коментарі залишили користувачі мережі під дописом "Зіркового шляху" в Instagram.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Кайлі Дженнер стверджує, що її маму Кріс "зламали" після твіту про Кім Кардашьян: "Зупинись!"

Раніше портал Знай писав, пишні форми Кім Кардашьян "вийшли" назовні: соковите тіло "розірвало" одяг нижче пояса в складній позі

Також портал Знай повідомляв, "перед своєю смертю": Кім Кардашьян оголила фігуру у вигляді пісочного годинника в зухвалому обтягуючому латексі