Відомий український співак Тамерлан, який зараз перебуває у теробороні зі сльозами на очах розповів, як кілька разів ледь не загинув від рук ворога.

Про це Тамерлан розповів в інтерв'ю програмі "ЖВЛ".

З перших днів повномасштабного вторгнення росії співак Тамерлан вирішив піти боронити Україну зі зброєю в руках, тому він вступив до територіальної оборони. За цей час життя артиста чотири рази ледь не обірвалося через ворога.

Тамерлан, скріншот
Тамерлан, скріншот

За словами Тамерлана одного разу він разом зі своїм бойовим товаришем потрапив під обстріл снайпера, у той момент у нього все життя пролетіло перед очима.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Потрапили під обстріл снайпера з товаришем. Коли у тебе перед очима неодноразово пробігає життя, ти думаєш, що б іще хотів зробити. Але розумієш, що можеш не встигнути", - зізнався він.

Також Тамерлан розповів, як зачищав Бучу і як із Бородянки врятував свою бабусю. Вона досі перебуває у сильному стресі, і не може зрозуміти де вона перебуває.

"Я один із небагатьох, кого вона побачила за місяць. Вона досі в шоці. Не розуміє, де знаходиться. У неї глибокий стрес. Я не знаю, що треба зробити, аби повернути її до нормального стану", - підсумував він.

Нагадаємо, TamerlanAlena записали потужну пісню про сильну Україну в ході війни: "Найсильніша нація у світі"

Раніше Знай писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська відпрацьовувала чоловікові Новий рік: "Йому вкурвило, що я не в хаті"

Також Знай повідомляв, ми не закривали дует, просто хочемо реалізовувати творчість кожен свою, - Олена Омаргалієва про дует TamerlanAlena