Український гуморист Юрій Великий в образі мера української столиці Віталія Кличка записав жартівливе звернення до голлівудської акторки Анджеліни Джолі, яка нещодавно приїздила до Львова.

Кумедним відеороликом актор студії "Квартал 95" поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Іnstagram.

Юрій Великий в образі Віталія Кличка зізнався, що дуже був здивований, що Джолі відвідала саме Львів, а не Київ. До того ж він іронічно додав, що: "потрібно йому було балотуватися у мери Львова", адже він упустив такий шанс познайомитися з голлівудською акторкою.

Юрій Великий, скріншот
Юрій Великий, скріншот

"Я хочу запросити офіційно вас відвідати Київ. Мати міст... Мати міст. Песимісти зараз говорять що Київ на половину порожній, а я оптиміст. Для мене Київ на даний момент на половину повний. До того ж Київ - місто герой, а ви мати-героїня. Ви ж просто створені один для одного", - зазначив гуморист.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Юрій Великий, скріншот
Юрій Великий, скріншот

До того ж він іронічно додав, що на честь акторки у Києві перейменують Ленінградську площу в Анджеліненсградську, а вулицю Льва Толстого - Лари Крофт. До того ж гуморист відзначив, що на честь Анджеліни Джолі навіть каштани зацвітуть раніше.

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" в коротенькому топі здивувала чудесами розтяжки: позаздрить сам Ван Дамм

Раніше Знай писав, дружина Євгена Кошового з "Квартал 95" показала, як росія саморуйнує свою культуру і спорт: "Футбол помер"

Також Знай повідомляв, Степан Казанін з "Квартал 95" показав героїв, які забезпечують українським захисникам надійний тил: "Це не межа"