Український гуморист Степан Казанін з "Квартал 95" показав справжніх героїв, які забезпечують надійний тил бійцям ЗСУ. Він зазначив, що і сам доклав руку для допомоги захисникам. Про це він розповів на своїй сторінці в соцмережі instagram.

В Україні вже третій місяць триває війна, розв'язана Росією. Весь цей час кожен українець докладає всіх зусиль, щоб наблизити перемогу і прогнати окупантів зі своєї землі. Багато зірок, звичайно ж, на "передовій" цієї допомоги.

Сергій Казанін, скріншот: YouTube
Сергій Казанін, скріншот: YouTube

Так, Степан Казанін розповів, що його кум разом з командою зробили, здавалося б, неймовірне - дістали бійцям ЗСУ 617 автомобілів. Їх доставляли прямо на передову і не порожніми, а набитими гуманітарною допомогою. Артист зазначив, що і сам доклав руку, щоб допомогти українським захисникам, будучи в лавах цієї команди героїв.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Кум і його команда. 617 машин, і це не межа! Все працює все налагоджено! Машини йдуть прямо на фронт до наших захисників і доходять з гуманітарними продуктами в доважок! Дякую всім причетним, радий бути в одній команді!",- розповів Казанін.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Оля Полякова закликала викреслити Лорак, Тодоренко, Джигана, Астровську та інших зі списку українців: "Не мають права".

Також ми писали, Таїсія Повалій замінила Астаф'євої маму, але Даша відмовилася від неї через зраду Україні: "Мені так соромно".

Крім того, наш портал повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "Підтримує Україну".