Дружина відомого українського гумориста, зірки "Квартал 95" Євгенія Кошового показала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, як Росія самознищується, зокрема її культура і спорт.

Після повномасштабного вторгнення в Україну Росія стала країною-ізгоєм, з якої пішли багато компаній і відвернулися світові організації і зірки. Почавши необґрунтовану війну рф запустила механізм "самознищення" і вже є перші результати.

Ксенія Кошовa. Фото: Instagram
Ксенія Кошовa. Фото: Instagram

Так, Ксенія Кошова в соцмережі опублікувала кадр з російського комедійного серіалу "Наша Раша", показавши, як країна угробила спорт, а точніше футбол. Дружина гумориста зазначила, що російську збірну не допустили до єврокубкових турнірів, а також дискваліфікували в Лізі Націй.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Російський футбол сьогодні помер. Російські клуби не будуть допущені до єврокубкових турнірів у сезоні 2022/23 у футболі та футзалі. Росія дискваліфікована в Лізі Націй 2022/23", - написала дружина Кошового.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, журналіст і телеведучий Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання"

Крім того, наш портал повідомляв, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".