Відомий український продюсер, телеведучий і актор Юрій Горбуной показав, як війна, розв'язана Росією зруйнувала життя українців. Несамовиті кадри він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Український народ вже третій місяць протистоїть російським окупантам. За цей час війна змінила життя мільйонів українців. Багато втратили будинок, рідних і колишнє життя.

Юрій Горбунов. Фото: Instagram
Юрій Горбунов. Фото: Instagram

Юрій Горбунов показав кадри будинків, зруйнованих від ворожих обстрілів. Велика частина з них виглядають, як Руїни і вже не придатні до життя. Також він показав українців, які ховаються від ворожих снарядів, але не здаються і вивішують прапор України, вірячи в перемогу і мир на своїй землі.

"За що?",- лаконічно підписав знімки телеведучий.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"За те, що ми всі прощали, за те, що забували, за те, що пускали в своє життя російське, за те, що Московське процвітало в нашій державі. Це пухлина нашого українського народу", - написали в коментарях.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, що відомий журналіст і телеведучий Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання".

Крім того, наш портал повідомляв, Олена-Крістіна Лебідь підказала, як уберегтися від квартирних аферистів у воєнний час: більше пильності і здорового глузду.