Ксенія Мішина - відома українська актриса, а також з недавнього часу і телеведуча, яка була головною героїнею першого сезону романтичного шоу "Холостячка".

Тоді вона вибрала Олександра Еллерта у фіналі, спільне життя у них не склалося і з часом вони розійшлися. Тим не менш, продовжуючи рухатися далі. Через війну не можна зупинятися.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

Зараз в Instagram, де за її життям стежать понад 840 тисяч осіб, в Stories вона опублікувала збір коштів на чергову допомогу для нужденних людей. Цього разу волонтери хочуть зібрати 60 тисяч гривень за кілька днів, щоб допомога жителям Маріуполя, які опинилися в катастрофічній ситуації через напад Росії.

"Друзі, у нас є можливість допомогти Маріуполю! За три дні потрібно зібрати 60 000 гривень. Продукти, які будемо купувати: тушонка - 100 шт, сардини - 100 шт, прокладки - 50 шт, рис - 100 кг, макарони - 100 кг, борошно - 100 кг, цукор - 100 кг, чай - 100 шт, дріжджі - 200 шт, сірники - 100 упаковок, свічки - 100 шт, Мило - 100 шт, дитячі речі (памперси, прикорм)", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

Це не перший і не останній раз, коли Ксенія Мішина поширює подібну інформацію, щоб допомагати людям. Іноді вона навіть дозволяє собі розкритися в агресії по відношенню до рашистським солдатам.

Нагадаємо, Ксенія Мішина опублікувала історію з Маріуполя, від якої кров холоне в жилах: "Втратила все"

Як повідомляв "Знай.ua", ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник пояснив українцям, що зараз найголовніше: "Віддані своїм цінностям"

Знай.ua писав, колишній Ксенії Мішиної Еллерт приєднав Білгород до України разом з Рибаком: "Доведіть, що не так"