Відомий український телеведучий та зірка "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін показав, як кішка Шафа з Бородянки "помстилася" президенту рф володимиру путіну за зруйновану домівку.

Яскравою карикатурою телеведучий Руслан Сенічкін поділився на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. Ця карикатура належить авторству Максима Павленка.

На малюнку можна помітити володимира путіна, якому кицька дряпає обличчя. Саме так чотирилапа красуня вирішила "помститися" за зруйновану домівку.

Скрін з instagram Руслана Сенічкіна
Скрін з instagram Руслана Сенічкіна

"Та сама кицька Шафа з Бородянки", - зазначив ведучий "1+1" Руслан Сенічкін у підписі до опублікованої карикатури.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Руслан Сенічкін. Фото: скріншот youtube
Руслан Сенічкін. Фото: скріншот youtube

Варто нагадати, нещодавно у Бородянці випадкові перехожі помітили, що у зруйнованому будинку на сьомому поверсі була жива кішка. Аби врятувати її на місце прибули волонтери Зоопатруля та рятувальники ДСНС, які змогли за допомогою автопідйомника забрати тварину з бетонної пастки.

Мем про кухонну шафку і кішку Шафу. Фото: соцмережі
Мем про кухонну шафку і кішку Шафу. Фото: соцмережі

Після цього тваринку нагодували та напоїли й відправили до ветеринарної клініки. Зараз кішечка перебуває на реабілітації, а згодом їй знайдуть нову родину.

Нагадаємо, "ср*ні перевертні": Руслан Сенічкін з "Сніданку з 1+1" показав, як "русский мир" бомбить мирне населення в Україні

Раніше портал Знай писав, ведуча "Сніданку з 1+1" Люда Барбір розплакалась через подругу в розбомбленій Волновасі: "Це безглуздя"

Також портал Знай повідомляв, Руслан Сенічкін з "Сніданку з 1+1" засвітив дивне спіднє: "Труселя і прес вогонь"