Війна в Україні триває вже понад сімдесят днів... російські окупаційні війська не добилися жодних значущих результатів. Вони перебувають у жахливому моральному стані, бо щодня втрачають більше 200-300 військовослужбовців (за мінімальними підрахунками) своєї країни, перебуваючи під постійним обстрілом з боку воїнів ЗСУ.

Через це більшість планів були зупинені і знищені. Зараз ми живемо в злегка обмеженому, зі зрозумілих причин, режимі. Однак це не привід сумувати. Наприклад, спочатку ніхто навіть не думав за те, щоб Україна брала участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2022" після того, як Kalush Orchestra домоглися свого - можливості представити нашу країну в Італії. Але згодом музикантам дали можливість виїхати закордон, щоб репетирувати і давати благодійні концерти.

Kalush Orchestra. Фото: eurovision.tv
Kalush Orchestra. Фото: eurovision.tv

Зараз вони зуміли провести вже другу репетицію на головній сцені, завдяки чому можна висловити загальне враження від побаченого. Наприклад, можна побачити сонце з промінчиками, які тягнуться до виконавців в заключній частині. А позаду можна помітити величезні жіночі руки і очі.

Kalush Orchestra в одязі не змінили собі, опинившись в національних орнаментах. Крім того, повідомляється, що під час виступу оператори двічі наводили камеру на працівників сцени. Цього не робив ніхто з інших учасників. Тому можна очікувати від наших хлопців того, що вони покажуть і головну героїню пісню, маму Стефанію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Jerry Heil показала "секретні" кадри підготовки Kalush Orchestra до виступу на Євробачення-2022: "Скоро півфінал"

Як повідомляв "Знай.ua", втомлена Джамала повернулася в рідну Україну з Нідерландів і поділилася емоціями: "Хочу подякувати всім"

Знай.ua писав, Катя Павленко з Go_A знову буде на Євробаченні від України, Kalush Orchestra не занудьгують