Балерина і, як вона сама себе називає, співачка Анастасія Волочкова зовсім недавно анонсувала перегляд документального фільму "Кармен-сюїта" про неї саму і її наставницю, велику Майю Плісецьку.

Підписники Волочкової давно просять її не згадувати імені великої прими-балерини в якості порівняння з самою "Міс шпагат", але Волочковій давно на це плювати.

Тепер, коли Плісецька пішла з життя (у 2015 році) і не може спростувати твердження Волочкової, які не відповідають дійсності, знаменитість, яка вже давно не танцює професійно, продовжує порівнювати себе з нею та іншими видатними діячами балету. Підписники Анастасії неодноразово говорили про те, що за життя Плісецької Волочкова не дозволяла собі подібних хвастощів і не дозволяла собі так відкрито порівнювати свої навички з талантами зірок балету.

Анастасія Волочкова, фото Знай.uа
Анастасія Волочкова, фото Знай.uа

І ось знову 46-річна Анастасія склала свої ноги, щоб напружити руки і написати: "Дорогі мої! Всі ті, хто не встиг подивитися наш вчорашній стрім з Майєю Плісецькою, ви зможете це зробити за посиланням в сторіз. Я обов'язково його там залишу! І буду дуже рада, якщо напишите добрих слів про цю репетицію. Це архівний запис."

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Цим Волочкова зайвий раз довела, що нічого нового, що стосується балету, у неї в житті не відбувається. Змінюються тільки чоловіки і бікіні у відпустці, ну і шпагат. А ось що до балету - залишається тільки випускати знову і знову архівні записи фільму з Плісецькою.

У коментарях на неї тут же полилися хвилі негативу:

"Ну не могла Майя Михайлівна у відкриту сказати, що їй відверто багато що не подобається. Вуалювала м'яко свої висловлювання на рахунок як руки тримати, як корпусом рухати", "Настя не набридло хвалиться старими подіями.. вже забути пора.. або тобі вже зайнятися нічим?", "У мене виникло відчуття, що Плісецька на весь цей "стрім" дивилася, як на вимушену історію. Немає завдання писати вам недобрих слів, але і оцінити високо теж не вийде", "Читала висловлювання Плесецької про Волочкової. Не дуже втішні, якщо не сказати зовсім погані...", "Подивилися, Настуся, ну що? Перед Плісецькою двері все відкривали, вона особистість, авторитет! А ви бігаєте по судах, та в істериках, ну і очевидно було не високо вона оцінила ваше мистецтво", "В черговий раз Майя Плісецька дала зрозуміти, що Анастасія Волочкова не тільки не є видатною балериною сучасності, але і постійно використовує її ім'я для того, щоб збільшити власну популярність"...

Коментарі до посту Волочкової
Коментарі до посту Волочкової

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова після підтримки путіна задерла ноги і зганьбила балет під пісню Успенської.

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Волочкова з напівголими грудьми назовні затиснула свій "пушок" між ніг перед черговим залицяльником.