У ніч на 3 травня в Америці відбувся бал Met Gala - щорічний захід зі збору коштів на користь Інституту костюма Метрополітен-музею в Нью-Йорку (сьогодні він носить ім'я Анни Вінтур), заснований в 1937 році філантропом Ірен Льюїсон.

Тема балу в 2022 році - американська мода, дрес-код - позолочений гламур. Це відсилання до "позолоченого століття" 1870-1890-х — часу бурхливого розквіту США.

Блейк Лавлі на Met Gala
Блейк Лайвлі на Met Gala

Стиль витримали не багато, але Кім Кардашьян було однією з тих, кому це вдалося. Вона приміряла знамениту "гол" сукню самої Мерилін Монро. Дизайнер Жан Луї створив його в 1962 році спеціально для 45-річчя Джона Кеннеді. Саме в цій сукні Монро заспівала " Happy Birthday, Mr. President". У 2016 році наряд пішов з молотка за рекордні 4,8 мільйона доларів, а пізніше опинився в музеї Ріплі. І тільки для Кім зробили виняток - позичили його на вечір.

Форми у Кім явно відрізняються від форм Монро і тому знаменитість кілька місяців худла, щоб влізти в сукню. Але, як не прикро, їй це зовсім не вдалося.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Кім Кардашьян на Met Gala в "голій" сукні Монро
Кім Кардашьян на Met Gala в "голій" сукні Монро

Виявляється, незважаючи на всі зусилля Кім Кардашьян так і не вдалося застебнути легендарну сукню Мерилін Монро. Довелося залишити блискавку ззаду сукні розстебнутою, а зверху на талії зав'язати вузлики. Вийти зі скрутного становища допомогла біла шуба, яка прикрила це маленьке непорозуміння.

У мережі з'явилося відео того, як Кардашьян намагалися "засунути" в легендарну сукню. Видовище явно не для людей зі слабкими нервами.

Шанувальники і хейтери Кім від усієї душі потішаються над цим фактом:

"Вона б ще туфлі Попелюшки напялила", "Куди їй до Мерилін", "Заради збереження цієї сукні імпланти варто було витягти", "Монро була б в шоці від усього цього . Не ганьбилася б, Кім ....", "Навіть близько поруч не стояла з ММ", "Багажник так і не вмістився)) ще б пак!", "Це було зрозуміло)) вчепилася в шубу - виглядало неприродно", "З таким задом звичайно", "Навмисно пердєльник їй відкритий залишили"...

Нагадаємо, що Кім Кардашьян приголомшує в культовій сукні Мерилін Монро на "Met Gala 2022".

Раніше ми повідомляли, що пишні форми Кім Кардашьян "вийшли" назовні: соковите тіло "розірвало" одяг нижче пояса в складній позі.