Відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач, який зараз захищає Україну від окупантів зізнався, що дуже сумує за своєю донечкою Лізою.

Зворушливий пост Юрій Ткач опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач опублікував знімок своєї донечки Лізи, яка зробила собі патріотичну зачіску. Дівчинці заплели багато косичок додавши до них кольори прапора України.

Скрін з instagram Юрія Ткача
Скрін з instagram Юрія Ткача

Під цим знімком маленької донечки Ткач зізнався, що дуже сумує за нею. Артист зазначив, що навіть попри те, що зараз вони далеко один від одного незабаром вони знов будуть разом. Юрій Ткач вірить, що незабаром Україну чекає перемога, і тоді він знову зможе возз'єднатися зі своєю родиною.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Люблю тебе, моє маленьке сонечко крошкаlizi😘 Ми зараз дуже далеко один від одного… і я сильно сумую без тебе!!! Але вірю, що скоро ми будемо знову разом… Треба лише трішки почекати…", - зворушливо написав Юрій Ткач для своєї маленької донечки.

Нагадаємо, "скоро перемога і мир на нашій землі!": дружина Юрія Ткача Вікторія розповіла, що загадала її мама у свій день народження

Раніше портал Знай писав, донька Юрія Ткача виступила на благодійному концерті на підтримку України, не забувши прихопити на сцену жовто-синій прапор

Також портал Знай повідомляв, дві юні красуні влаштували запальну гулянку з Юрієм Ткачем та Віталієм Козловським: "Навізуалізували"