Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача обожнює радувати свою аудиторію свіжими публікаціями, а також ділиться подробицями їх веселого сімейного життя. За Вікторією в соцмережі Instagram стежить близько 280 тисяч осіб.

Вікторія Ткач розмістила відеоролик зі зворушливого виступу їх з Юрієм доньки. Маленькій Лізі випала честь заспівати на благодійному концерті на підтримку України та її народу. Захід відбувся в Болгарії, в місті Добрич. За інформацією, всі зібрані гроші з квитків будуть перераховані в медичний заклад, для поранених дітей.

Скріншот з Instagram, Вікторія Ткач
Скріншот з Instagram, Вікторія Ткач

Ліза Ткач виконала неймовірно ніжну пісню української співачки Христини Соловій під назвою "Тримай". Під час виступу дівчинка розмахувала жовто-синім прапором України, щоб всі знали, якої вона національності. Також в її волосся були вплетені патріотичні ниточки. Вона успішно впоралася зі своїм завданням і завоювала симпатію всього глядацького залу.

Вікторія Ткач у підписі до публікації зізналася, як сильно пишається сміливістю і бажанням доньки показати всьому світу, що вона - українка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В тобі тече кров найпотужнішого народу світу!!! 💪", - написала дружина гумориста.

Користувачі соцмережі адресували маленькій зірці безліч компліментів, відзначили її талант і артистичність.

Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/
Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/

Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/
Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/

Нагадаємо, дві юні красуні влаштували запальну гулянку з Юрієм Ткачем та Віталієм Козловським: "Навізуалізували"

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Ткач поділилася болем тисяч українських дітей, донька в сльозах: "Ніколи не прощу!"

Також портал Знай.uа писав, "Скоро перемога і мир на нашій землі!": дружина Юрія Ткача Вікторія розповіла, що загадала її мама у свій день народження