Відома українська співачка Наталія Могилевська з перших днів війни підтримує українців та свою рідну країну. Нещодавно вона відвідала українських захисників у госпіталі, де розчулила їх до сліз.
Зворушливими кадрами з українськими захисниками Наталя Могилевська поділилася на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.
Аби розрадити та підтримати поранених українських військовослужбовців Наталія Могилевська вирішила відвідати їх у госпіталі. Знаменитість поспілкувалася з ними та навіть зачитала вірш відомого поета про незламний дух українців та їх бажання захищати рідну землю.

Наталя Могилевська, скріншот з .instagram
Наталя Могилевська, скріншот з .instagram

Зірка зізналася, що під час прочитання цього зірка побачила, що в очах багатьох захисників проблиснули сльози. Цей вірш зміг доторкнутися до найпотаємніших струн їхньої душі.

"Прочитала хлопцям новий вірш Юрія Євгеновича Рибчинського. Бачила сльози в очах... Господи! Якщо ми хоть трохи вас підтримали, наші рідненькі, то більшого щастя для себе і не бажали!", - зазначила Наталія Могилевська під відео.

Нагадаємо, Наталія Могилевська захопилася силою українців, яких на старості років спіткала війна: співають гімн і зберігають оптимізм

Раніше Знай писав, Наталія Могилевська показала талановитого бійця ЗСУ, який заспівав її пісню на лінії фронту: "Відчула гордість"

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також Знай повідомляв, Наталя Могилевська влаштувала свято для пораненого бійця ЗСУ, емоції зашкалюють: "Справжній патріотизм"