Відома українська виконавиця Наталія Могилевська з перших днів війни активно підтримує українців. Цього разу зірка провідала жителів Чернігівської та Київської областей, які позбулися житла через бомбардування окупантів. Зворушливим відео співачка поділилася на сторінці в instagram.

Наталія Могилевська провідала літніх українців з Київської та Чернігівської областей, які на старості років позбулися будинку через російське вторгнення. Незважаючи на всі пережиті жахи вони тримаються, вірять у перемогу, і навіть знаходять сили заспівати разом зі співачкою.

Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube

З однією з бабусь Наталія Могилевська виконала гімн України, а після вона акапельно заспівала для співачки. Також зірка отримала запрошення на 100-річний ювілей Українки і пообіцяла обов'язково приїхати.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Заїхали до літніх людей, чиї будинки були розбомблені в Чернігові та Київській області. Під великим враженням. Які люди! Які долі! Які вражаючі історії мені довелося почути...", - підписала ролик співачка.

Також одна з бабусь розповіла, що цілий місяць залишалася вдома, а точніше в тому, що від нього залишилося в Ірпені.
"Я пройшла Ірпінь. Висиділа повністю в Ірпені. Приїхала тільки 24 сюди. Місяць без вікон, без дверей", - поділилася жінка.