З початку повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала росія багато українських зірок виїхало закордон. Однак чимало й тих, хто вирішив залишитися у рідній країні.

У програмі "Зірковий шлях" українцям розповіли, хто з зірок залишився в Україні, а хто виїхав закордон.

Джамала. Фото: скрін youtube
Джамала. Фото: скрін youtube

У перші дні війни співачка Джамала, яка зараз активно гастролює по світу з благодійними концертами, мігрувала до Туреччини разом з двома дітьми. Співачка зізналася, що спочатку хотіла пересидіти війну на заході України, однак коли ворог почав обстрілювати ракетами й там, вирішила виїхати закордон.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ілона Гвоздьова виїхала з дітьми до Італії. Російські окупанти зруйнували її будинок в Ірпені, тому аби убезпечити своїх дітей знаменитість виїхала закордон. Співачка Слава Камінська виїхала до Нідерландів разом з дітьми, прихопивши з собою свою матусю.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Надя Дорофєєва наразі немає постійного місця проживання у Європі, через те, що вона багато гастролює з благодійними концертами й не затримується надовго в країні.

Потап і Настя Каменських, фото: Instagram
Потап і Настя Каменських, фото: Instagram

З початку війни Потап та Настя Каменських теж перебувають у Європі. Ще до повномасштабного вторгнення знаменита пара поїхала разом з мамами на відпочинок до Іспанії. Зараз Каменських багато виступає з благодійними концертами.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Щоб врятуватися від війни Тіна Кароль виїхала до Польщі, де також дає чимало благодійних концертів.

Добринін і Квіткова. Фото: скрін youtube
Добринін і Квіткова. Фото: скрін youtube

Однак чимало українських артистів вирішили все ж залишитися в України. Серед них: багатодітний тато телеведучий Григорій Решетник, Микита Добринін та Даша Квіткова, Світлана Тарабарова та інші.

Світлана Тарабарова, фото з Instagram
Світлана Тарабарова, фото з Instagram

Однак, де зараз перебуває улюбленець всіх жінок Олег Винник - невідомо. З початку війни він записав всього одне відеозвернення і про своє місцеперебування не повідомляв.

Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram
Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Даша Квіткова показала, що здатне розвеселити її під час війни: "Повітряна не тільки тривога"

Раніше Знай писав, Анна Трінчер наважилася на кардинальні зміни та пішла стопами MamaRika: "Завжди хотіла"

Також Знай повідомляв, колишній Дорофєєвої Дантес показав "секретну" базу неонацистів на дитячому майданчику: "Ходять легенди"