Володимир Дантес - відомий український виконавець, який десь у березні розійшовся з надією Дорофєєвою.

Зовсім недавно він розповів про те, що йому 33 роки, практично весь цей час він розмовляв російською мовою, будучи родом з Харкова. У нього не було відповіді на питання - добре це чи погано, проте зараз прийшов час переходити на українську мову... досить усвідомлено, адже раніше не докладалися достатні зусилля для цього.

Володимир Дантес, фото з instagram
Володимир Дантес, фото з instagram

А зараз Володимир Дантес показав невелике відео чергового обстрілу рідного Харкова з камери спостереження. В черговий раз рашистські ракети потрапляють прямо в парк Горького.

"У Харкові ходять легенди, що найбільша група неонацистів ховається на дитячих майданчиках в парку Горького! Просто с*ки! Мій улюблений парк!", - пише виконавець під відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Харків серйозно страждає з першого дня війни, що почалася 24 лютого 2022 року. Рано вранці, десь до 3 години російські військові перетнули державний кордон в Луганській області. Потім це почалося з багатьох напрямків, навіть з території Білорусі. З того моменту на нашій землі загинуло понад 22 тисячі окупантів - і це за мінімальними мірками.

Нагадаємо, Володимир Дантес дав потужну "відповідь" Лаврову на образи євреїв: "Шалом, пес"

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес висміяв Московського патріарха Кирила за спробу вигородити Росію у війні: "Ось тобі хрест"

Знай.ua писав, Вова Остапчук радить Дантесу терміново підкотити до Анджеліни Джолі: "Я знаю, що вона вільна"