Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та відома блогерка Даша Квіткова показала двох своїх найдорожчих чоловіків - коханого чоловіка та маленького сина.

Знаменита красуня в Instagram у розділі stories показала, як її чоловік Микита Добринін розважається з їхнім маленьким сином Левом, який у пари народився влітку минулого року.

На опублікованих кадрах можна помітити, як Микита Добринін на руках тримає Лева, який щось з цікавістю розглядає та відмовляється дивитися у камеру. Телеведучий говорить до свого сина, і він неочікувано навіть йому відповідає "Так".

Скріншот stories Даші Квіткової
Скріншот stories Даші Квіткової

Після цього маленький син Даші Квіткової та Микити Добриніна вирішив послати на камеру повітряний поцілунок. Що дуже розчулило тата, і він поцілував синочка у щічку.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот stories Даші Квіткової
Скріншот stories Даші Квіткової

"Повітряна не тільки тривога, але і поцілунки від Лева", - іронічно зазначила Даша Квіткова у підписі до опублікованого відео.

Варто нагадати, що раніше Даша Квіткова поділилася роликом, на якому Добринін займається з сином, допомагаючи йому робити перші кроки. Він дуже добре справляється, тому навіть зміг самостійно постояти кілька секунд без сторонньої допомоги.

Нагадаємо, Даша Квіткова розпахнула сорочку і розповіла про фігуру своєї мрії: "Ще багато працювати"

Раніше Знай писав, Микита Добринін "завив" від несправедливості до блогерів, які займаються добрими справами: "Винна пандемія ненависті"

Також Знай повідомляв, зірка "Холостяка" Даша Квіткова нагадала, чому "хороших" росіян, які загрожують дітям, не існує: "Буде мстити"