Відома українська акторка, поділилися міркуваннями про те, для чого українцям дана ця страшна смертоносна війна.

Наталка Денисенко на своїй сторінці в Instagram поміркувала, чому на долю українського народу випала така сумна і трагічна доля. Вона присвятила свій пост війни та на фото - одягла вінок і шикарну вишиванку, а до рук взяла жовто-блакитний прапор, обійняла його, ніжно притулившись та заплющивши очі.

Наталка Денисенко. Фото: Instagram
Наталка Денисенко. Фото: Instagram

Акторка задумалася, чому саме українцям, за що нашим людям і для чого це нам? Наталка розмірковує, та згадує слова мудреця "Перед світанком ніч найтемніша", "Життя переможе смерть, а світло переможе темряву".

І врешті у роздумах приходить до висновку, що ці страждання українцям дані для того, аби усвідомити пріорітети та визначити цінності. Що в житті необхідне, чого прагнеш, що і кого любиш, наскільки був щасливим, не помічаючи цього...

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Наша нація найсильніша в світі, що ніде не може бути ТАК добре як у себе вдома, що життя — це дійсно скарб, який треба ПРОЖИВАТИ і бути вдячним за кожне добре слово, за кожен ранок, за кожен вдих…", - написала актриса.

Наталка Денисенко. Фото: Instagram
Наталка Денисенко. Фото: Instagram

Також дівчина усвідомила, що значить бути "внєпалівтікі", і нарешті згадала, що вороги сотнями років систематично і акуратно знищували наших пращурів, нашу культуру, мову, і зараз на очах у всього світу просто знищують нас, і відбирають наші землі.

"Це так боляче, господи, але тепер ми знаємо ДЛЯ ЧОГО!"

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва, Маша Єфросиніна, Ектор Хіменес-Браво та інші - які зірки України готові віддати все заради перемоги.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь зв'язала паляницю з поразкою росії.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" показав, чого не вистачає українцям після зруйнованого Харкова.