Олена-Крістіна Лебідь - відома українська телеведуча, завдяки участі в проекті "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Жінка часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 300 тисяч чоловік. І зараз вона поділилася з ними цитатою, в якій описала те саме відчуття, знайоме кожному українцю. Через нього і виникає тотальна впевненість у тому, що Україна все ж переможе у війні проти Росії.

Олена-Кристина Лебідь. Фото: Instagram
Олена-Кристина Лебідь. Фото: Instagram

"Україна - житниця всієї Європи! А росія (тільки з маленької літери!) подавилася одною хлібиною - паляницею! Все буде перемога!", - пише Олена-Крістіна в публікації.

А в підписі до цитати вона поцікавилася-чи згодні її шанувальники з подібною думкою.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram

"Абсолютно💚", "Так!", "Слава Україні", " Так. Росія-черяк на дупі, країна яка паразитує скрізь, де не стане своєю брудною ногою", "шкода тільки що "житниця" всієї Європи за даром",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь підказала, як уберегтися від квартирних аферистів у воєнний час: більше пильності і здорового глузду

Як повідомляв "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як закарпатські митці допомагають ЗСУ: "Тепер у мене буде свій..."

Знай.ua писав, наречена Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь зарядила українців і ЗСУ по повній: "Орки, готуйте свій рідкий переляк"