Відома українська гумористка та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко надихнувшись блогером Олексієм Дурнєвим записала сатиричну пісню про росіян та президента рф путіна.

Знаменитість під гітару виконала пісню, яку написала разом зі стендап-комікесою Наталією Гаріповою та опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

У своєї пісні Вікторія Булітко вирішила висміяти всіх росіян, які підтримують війну в України. Тому послідкувала прикладу Олексія Дурнєва, і назвала її "Боже, яке кон**не". Зазначимо, що з початку війни блогер створив з такою ж самою назвою Телеграм-канал.

Вікторія Булітко, скрін з instagram
Вікторія Булітко, скрін з instagram

З перших рядків Вікторія Булітко зазначила: "Поки ми тут боронимо святу, ви за цукор розпочали війну. Боже, яке ко***не путін і його оточення". Далі вона у пісні додала, що у росії є дуже багато вчителів, митців та інших робітників, однак зарплату має лише той, хто пише українцям в соцмережах: "Де ви були ці 8 років?".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Гумористка у пісні показала, що до росіян обов'язково прийде прозріння, коли Україна переможе. Однак, на її думку, буде пізно, адже оточення путіна це і є росіяни.

Вікторія Булітко, скрін з instagram
Вікторія Булітко, скрін з instagram

"Коли ми переможемо прозріють всі ті люди. Одразу скажуть: "То не ми, а той хворий уб***ок. І хто оточував його? Вони такі всі ко**ні". Але, росія вся і є, це все його оточення", - підсумувала вона.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала майбутнє путіна після війни з Україною: неможливо стримати сміх

Раніше Знай писав, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко "роздягла" пропагандиста Кисельова до трусів: "Податки росіян зігрівають п'яту точку"

Також Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас"