Відома українська акторка, гумористка і зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко любить радувати свою віддану публіку яскравими публікаціями з творчого життя. Популярність 38-річної рудоволосої красуні зростає з кожним роком, а її харизма і талант підкорює серця тисячі українців. За її особистим акаунтом в соцмережі Instagram стежить понад 200 тисяч осіб.

Цього разу Вікторія Булітко зробила репост жартівливої публікації Артура Лупашко, який є не останньою людиною в сфері готельного бізнесу. Чоловік - генеральний директор керуючої компанії Ribas Hotels Group, і як виявилося, досить непоганий гуморист. У своєму Facebook він залишив пост, в якому порівняв ставлення росіян і українців до благ цивілізації.

За його словами, коли росіяни дивуються тому, що в українських селах є всі зручності для життя - і туалет, і газ, в цей час українці, перебуваючи закордоном у статусі біженців, "скаржаться" на те, що їм чогось не вистачає за межами рідної країни. Наприклад, вони засмучені через відсутність онлайн-реєстрації до лікаря або тривалого очікування для відкриття рахунку в місцевому банку.

Судячи з усього, Вікторії сподобалися роздуми Артура, якщо вже вона продублювала його пост в своїх Insta Stories.

Скріншот з Insta Stories, Вікторія Булітко
Скріншот з Insta Stories, Вікторія Булітко

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала майбутнє Путіна після війни з Україною: неможливо стримати сміх

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" поділилася неймовірною історією кота, який пережив окупацію: "Танки гриз як барбарис"

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" навчила німецького "двійника" Бориса Джонсона щебетати українською: "За 15 хвилин"