Відома українська актриса, гумористка і зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко періодично підтримує українців в цей непростий час за допомогою гумору. Так, цього разу артистка показала, яким може бути майбутнє Путіна після того, як він розв'язав війну проти України. Курйозним знімком вона поділилася на своїй сторінці в instagram.

Після повномасштабного вторгнення в Україну Росія стала країною-ізгоєм практично у всьому світі. Багато країн ввели і продовжують вводити жорсткі санкції щодо рф, а багато компаній заявили про свій відхід з російського ринку.

Наслідки війни в Україні. Фото: скрін youtube
Наслідки війни в Україні. Фото: скрін youtube

На тлі такого провалу деякі вже починають фантазувати, як може скластися подальше життя Путіна, який розв'язав цю криваву війну.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Так, Вікторія Булітко поділилася кумедним знімком, який зробили за допомогою фоторедактора. На фото зображений Путін у брудній футболці з написом "Росія". Глава Кремля замість просторих і розкішних кабінетів проводить час на ринку, торгуючи м'ясом. Хто знає, може таким і виявиться майбутнє диктатора.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "Підтримує Україну".

Також наш портал інформував, що зірка " Дизель шоу "Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал повідомляв, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки: "Не ходіть в поле до нас гуляти".