Сергій Притула - відомий український шоумен і політик, який з самого початку війни створив масштабний волонтерський центр.

З того моменту вони займаються важливими завданнями, поставляючи нашим військовослужбовцям дрони, продовольство, обмундирування і навіть автомобілі. Крім того, не забувають і про простих українців, яким доставляють їжу, питво, підтримуючи всіх, кому ця допомога необхідна.

Сергій Притула, фото з Instagram
Сергій Притула, фото з Instagram

А зараз він дав інтерв'ю, знайшов годину вільного часу, щоб відповісти на кілька запитань і розповісти про те, як проходять його дні. У якийсь момент він вирішив нагадати українцям, чого робити не варто - це шукати "зраду". Сергій Притула конкретно описав ситуацію з військовослужбовцями.

Сергій Притула. Фото: Instagram
Сергій Притула. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Це бажання шукати "зраду" всюди. Демонізувати вищий командирський склад... блін, друзі, я зараз їжджу по підрозділах. Спілкуюся з комбригами, які... я з ними познайомився, коли вони були командирами рот, батальйонів. Зараз ці хлопці доросли до полковницьких погонів, до бригадних генералів. Вони всі бойові офіцери. Вони за вас кров проливали. І вони цінують свого солдата так, як ніхто, тому що вони самі були солдатами... вони знають, що це таке. І розповідати про поганих командирів - це "зрада", - говорить він.

Нагадаємо, Сергій Притула похвалився масштабами закупівлі бронежилетів і шоломів для ЗСУ - Маша Єфросиніна оцінила: "пишаюся неймовірно"

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Притула пояснив, чому пропав для українців: "Доба має всього 28 годин"

Знай.ua писав, Сергій Притула заявив про впевненість у поразці Росії у війні з Україною, без краплі сумнівів: "Таке рафіноване зло не зможе перемогти"