Відома українська рестораторка та суддя "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська зізналася, що кожен з нас шукав чогось особливого деінде, а виявилося, що все найкраще ми вже маємо в Україні, і зрозуміти це, на жаль, допомогла тільки війна.

Про це Ольга Мартиновська написала на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.
Рестораторка зізналася, що війна особливо не змінила її цінностей, а тільки більше їх загострила. Адже вона завжди любила життя, людей поруч та цінувала кожну приємну мить.

Ольга Мартиновська, фото з instagram
Ольга Мартиновська, фото з instagram


"І найбільшим скарбом в моєму житті були, є і будуть ЛЮДИ! Я завжди говорила, що добрих більше, що любов сильніша за зло чи заздрість, що добро переможе! І ми дійсно переможемо, ви знаєте! Сьогодні - це дуже сильний і дрібний фільтр, який показує хто є хто! Я бачу таких відданих, таких щирих, справжніх людей… і це не про рожеві окуляри…", - зазначила Мартиновська.

Знаменитість зізналася, що зараз їй важко миритися з несправедливістю, що звалилася на український народ. Однак, вона впевнена, що ми сильні, і обов'язково переможемо російських окупантів, адже добро завжди перемагає зло.

"Душа розривається від почуттів, від болю і від захвату!… ми шукали ідеальних чоловіків - а вони всі виявились у нас вдома, в Україні, захищають! Ми шукали друзів - а вони скрізь! Ми думали, що нікому не потрібні - а з нами весь світ!!! Прошу, віримо далі! Борімося! Розриває від несправедливості, землі під ногами не відчувається, але не здавайтеся, молю 🙏 Спасибі, ЛЮДИ! Слава Україні !!!💛", - підсумувала Ольга Мартиновська.

Нагадаємо, суддя "МайстерШеф" Ольга Мартиновська озвучила рецепт перемоги із запахом борщу: "Не треба сидіти на дивані…"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше Знай писав, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" вихвалила Макаревича за нагадування про Другу світову: "Витратили 30 років"

Також Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська зустрілася з мамою Ілона Маска: "Плаче про Україну"