Відома українська виконавиця Оля Полякова часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,6 мільйонів чоловік.

Зараз в її профілі з'явився спільний знімок з Машею Єфросиніною-інтерв'юером, телеведучою і хорошою подругою співачки. Його зробила Єфросиніна. У цей момент Оля Полякова з макіяжем, губи в червоній помаді. У підписі до знімка вона зазначила, що це вони готувалися до виступу на благодійному концерті.

Єфросиніна і Полякова. Фото: скрін youtube
Єфросиніна і Полякова. Фото: скрін youtube

Він один з багатьох інших, які створені, щоб підтримати українську націю в цей нелегкий час - бо 24 лютого 2022 року почалася повномасштабна війна проти Російської Федерації. Таким чином вони хотіли підтримати челендж однієї відомої особи.

"Причепурилися для благодійного концерту в Нюрнберзі! І зробили фото #красадлязсу! Наші захисники, ми вас любимо!💛💙", - йдеться в публікації.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я так сумую за вашими дуетом, "дорослі дівчата" 🥺 ви кращі", "Краса врятує світ? Врятує, якщо вона добра. Чи не краса врятує світ, а світлі помисли і красиві, добрі справи! Кожному чоловікові потрібен сильний тил! І це кожна з нас", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова і Маша Єфросиніна підкорили Нюрнберг неймовірним виконанням знаменитої пісні: "Ой у лузі..."

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова "відійшла" від гімнів на стадіоні, показавши знищення окупантами "Азовсталі": "Безжально луплять"

Знай.ua писав, Оля Полякова, Володимир Зеленський або Надя Дорофєєва: українці назвали свого кандидата в 2022 році