Минуло майже півроку з того моменту, як на телеекранах Закінчилася трансляція другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч в головній ролі.

Один з учасників був представник Національної поліції Кременчука Олександр Борзенко, якому все ж не вдалося досягти розташування виконавиці. Тому він покинув проект, а зараз стоїть на захисті України в повномасштабній війні проти Росії.

Олександр Борзенко, фото: Instagram
Олександр Борзенко, фото: Instagram

Чоловік заявляє, що він не відчуває страху і замість нього - повна концентрація на поставлених завданнях і їх виконанні.

"Війна застала мене на роботі, оскільки раніше поліція була переведена на посилений варіант службової діяльності. І безпосередньо в ніч на 24 лютого ми всі були готові до бойової тривоги. Коли Путін оголосив про початок так званої "спеціальної операції", ми розуміли, що це війна, але ще не усвідомлювали в якому вигляді і масштабі вона буде", - зізнається Олександр.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Холостячка, фото з Instagram
Холостячка, фото з Instagram

У перший час, за словами Борзенко, поліцейські були злегка шоковані, бо не могли собі уявити про масштаб події. Тим не менш, воїни ЗСУ з часом усвідомили, що готові дати сильну відсіч. І з тих пір загинуло близько 25 тисяч російських військовослужбовців за офіційними даними.

Найскладніше йому бачити страждання мирних жителів. Але ж його батьки були в Маріуполі до кінця березня.

Нагадаємо, дружина Григорія Решетника "пішла" думками в Маріуполь, на "Азовсталь" до воїнів ЗСУ: "Дуже хочу"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч зізналася, що у неї почалися психологічні проблеми через війну, Задворний ні при чому: "Це в крові"

Знай.ua писав, переможець "Холостячки" Задворний нагадав українцям, чому Тіньков не герой: "Ще 33 терміни..."