Олександр Усик виїхав з України достатній час назад, проте вже після початку повномасштабної війни проти Росії.

Спочатку він вступив до лав тероборони, як і його друг-боксер Василь Ломаченко. Однак той займав досить дивну позицію, продовжуючи показувати Україну і росію "братніми" народами. Чи змінив зараз думку легковаговик-невідомо.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

А ось Олександр Усик прийняв рішення все ж підготуватися до матчу-реваншу з Ентоні Джошуа, щоб принести країні більше користі, ніж бігти по Києву з автоматом в руках. Варто відзначити, що їх дачний будинок був окупований в Ворзелі протягом якогось часу.

Але зараз не про це-12 квітня 2022 року і згодом Олександр опублікував кілька знімків, щоб продемонструвати видимі зміни. Він знову повернувся до козачої зачіски - до "оселедця", чуба, з якої проходив довгий час на шляху до всесвітньої популярності. Один зі стилістів заявив, що це демонстрація патріотизму, найбільш виграшний варіант з точки зору впізнаваності.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Все Буде Україна!", - написав він тоді.

Олександр Усик і його дружина Катерина
Олександр Усик і його дружина Катерина

"Саша, ви наша гордість!", "Усик, якого ми пам'ятаємо", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Усик, Гвоздьова, Кондратюк: кому зі знаменитостей окупанти розбомбили будинки

Як повідомляв "Знай.ua", розруха і свастика на парканах: що сталося з будинком Олександра Усика після приходу "русского мира"

Знай.ua писав, Олександр Усик перед поєдинком з Ентоні Джошуа зробив важливу заяву про Україну: "Молитви Богу допомагають"