Український виконавець Іван Дорн, якого багато хто з вас знає хітам "Стыцамэн", "Северное сияние", "Танец пингвина", "Тебе нема сьогодні", "Collaba", відповів на досить просте запитання - чи готовий він відвідати Росію після війни, як робив це до повномасштабного вторгнення окупантів в нашу країну.

Нагадаємо, що йому зовсім недавно заборонили в'їзд в країну-агресор на цілих 50 років. Відповідь він дав в інтерв'ю Факти.ICTV. І він здатний порадувати українців.

Іван Дорн. Фото: Instagram
Іван Дорн. Фото: Instagram

Чоловік заявив, що він готовий відвідати Росію навіть після всього цього... але лише за умови, що вона стане підконтрольною Україні територією.

"Може, приїдемо тоді, коли Москва буде під українським прапором. Почнемо з Краснодарського краю – заберемо його назад, Таганрог, все інше, а потім до Москви дійдемо, поставимо прапор. Скажімо: "Нам не потрібно до вас їздити, тепер ви до нас будете їздити", – заявив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Іван Дорн. Фото: скріншот youtube
Іван Дорн. Фото: скріншот youtube

Він, як і всі українці, чекає смерті Володимира Путіна, проте не хоче особисто бути присутнім на його похоронах. Хоча відзначить цю подію і організовує величезний концерт після того, як Україна переможе - це лише питання часу.

Нагадаємо, Іван Дорн похвалився забороною на в'їзд до Росії на 50 років з Птушкіним, Лободою і Данилко: "крутіше..."

Як повідомляв "Знай.ua", Дорн замість Путіна і Монатік замість Лукашенка: Російський комік пофантазував, щоб було б, якщо Україна захопила рф і Білорусь

Знай.ua писав, "Іван Дорн в юності": молодий прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон звів з розуму українок