Український гурт "Kalush Orchestra" вже прибув до Турину, аби підготуватися до пісенного конкурсу "Євробачення-2022". Вони вже встигли провести кілька репетицій на арені PalaOlimpico та поспілкуватися з журналістами на пресконференції.

Лідер "Kalush Orchestra" Олег Псюк неодноразово наголошував, що зараз для України участь у "Євробаченні" важлива, як ніколи. Адже це ще одна можливість розповісти всю правду про війну в Україні на таку величезну аудиторію.

Kalush Orchestra. Фото: eurovision.tv
Kalush Orchestra. Фото: eurovision.tv

Олег Псюк зазначив, якщо їм вдасться перемогти, то наступний конкурс "Євробачення" відбудеться вже у зовсім новій Україні, квітучій та щасливій.

Скріншот stories
Скріншот stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Якщо так вийде, що ми переможемо, то Євробачення проведеться в Україні. У новій цілісній Україні, розбудованій, квітучій, щасливій країні", - зазначив Олег Псюк.

Варто нагадати, що "Kalush Orchestra" з піснею "Stefania" у першому півфіналі 10 травня виступатиме під номером 6. Трансляцію Євробачення можна буде дивитися на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА о 22:00 та на діджитал-платформах Суспільного Мовлення.

Нагадаємо, Kalush Orchestra вперше відрепетирували на сцені, де проходитиме "Євробачення-2022": як це було

Раніше портал Знай писав, Kalush Orchestra розкрили таємниці виступу на Євробачення-2022: цього ще ніхто не робив

Також портал Знай повідомляв, Kalush Orchestra відволіклися від " Євробачення-2022 "і посадили Jerry Heil на вікно заради Анджеліни Джолі:" в ту ж ніч я..."