Олександр Усик виїхав з України достатній час назад, проте вже після початку повномасштабної війни проти Росії.

Спочатку він вступив до лав тероборони, як і його друг-боксер Василь Ломаченко. Однак той займав досить дивну позицію, продовжуючи показувати Україну і Росію "братніми" народами. Чи змінив зараз думку легковаговик - невідомо. Невідомо і те, де зараз перебуває Ломаченко. Бо останні його публікації відсилають лише до православ'я, до світлого свята Великодня - і більше нічого.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Олександр готується до реваншу з Ентоні Джошуа закордоном, зізнавшись що не стежить за новинами з України. І відповів на питання - куди ж зник Василь Ломаченко, який, нагадаємо, відмовився від будь-яких боксерських поєдинків, записавшись в тероборону. З тих пір про нього нічого не чути, але Усик відкрив невелику таємницю.

"З Василем все гаразд. Ми розмовляємо, періодично на зв'язку-листуємося, телефонуємо. На даний момент він знаходиться вдома у себе. Все в безпеці, слава Богу", - заявив Усик.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ломаченко та Усик, фото: boxingnew
Ломаченко та Усик, фото: boxingnew

Є ймовірність, що згодом Ломаченко відмовиться від мислення, в якому існують Україна і Росія як "братні" народи. Однак нічого не відомо напевно.

Нагадаємо, воїн ЗСУ Валерій Маркус нагадав українцям всі гріхи Ломаченка і любов до Росії: "Грішною справою"

Як повідомляв "Знай.ua", Василь Ломаченко відмовився від бою з чемпіоном світу Джоржем Камбососом: буде продовжувати захищати країну

Знай.ua писав, "Він захищає свою країну": батько Тайсона Ф'юрі про реванш Усика і Джошуа