Відомий український телеведучий і чоловік блогерші Даші квіткової Микита Добринін, який довгий час був далеко від сім'ї поки служив в ТРО, показав, як проводить час з сином. Кадрами він поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Микита Добринін довгий час був у розлуці з дружиною Дашею квітковою і сином Левом, адже з перших днів російського вторгнення прийняв рішення йти і захищати свою країну. Нещодавно він вирішив тимчасово повернутися до сім'ї і надолужити згаяне.

Добринін і Квіткова. Фото: скрін youtube
Добринін і Квіткова. Фото: скрін youtube

Так, Добринін показав, як гуляє з маленьким сином. На відео малюк бачить в колясці і посміхається. Сім'я зупинилася, щоб насолодитися співом вуличного музиканта і маленькому Леву це явно сподобалося, що констатували і його батьки.

"Просто обожнює музику наш козак", - підписав знімок Микита Добринін.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Добринін заявив, що коли йшов в територіальну оборону жодного разу не вагався. І навіть стоячи на посаді він не припиняв допомагати українцям і активно займався волонтерством.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Сергій Притула виконав колосальну роботу для наближення перемоги України: "Завозили навіть в окуповані міста".

Також наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторі Булітко надихнулася Олексієм Дурнєвим і написала пісню про росіян і Путіна: "Боже, яке ко***не".

Крім того, наш портал повідомляв, Ірма Вітовська переконана, що всі українці повинні усвідомити свої гріхи з 2014 року: "У нас є зобов'язання перед загиблими".