Відомий український шоумен Вадим Мічковський, який більш відомий, як дядько Жора зізнався, що дуже зворушився, коли побачив наскільки єдині українці в цей складний період. Він зазначив, що навіть маленькі діти все розуміють і налаштовані патріотично. Про це артист розповів у програмі "Зірковий шлях".

Дядя Жора зізнався, що його дуже сильно зворушило те єднання українців, яке спостерігається зараз. Він розповів, що особливий трепет в його душі викликають діти, які співають гімн України, поклавши руку на серце. Артист зазначив, що в такі моменти дуже складно стримати сльози. Він додав, що відчуває гордість за Свій народ.

Дядя Жора, скріншот: Youtube
Дядя Жора, скріншот: Youtube

"Якби ви бачили, як діти співають гімн України або"у лузі калина". Господи, це прямо сльози на очі і пишаєшся нашими дітками, які вони всі патріотичні. Дивишся 4-5 років і вони прямо рука на серце і співають гімн. Ці почуття складно передати, але це гордість за наших діток, За Україну", - поділився Дядя Жора.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" показав, чого не вистачає українцям після зруйнованого Харкова: "Дивлюся...".

Також наш портал інформував, що зірка серіалу "Кріпосної" Анна Сагайдачна розповіла про "фільтрацію" друзів після повномасштабного вторгнення: "У мене більше немає російських колег"

Крім того, наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко надихнулася Олексієм Дурневим і написала пісню про росіян і Путіна: "Боже, яке ко***не".