Відомий український співак Микола Сєрга, який зараз служить у Збройних силах і захищає Україну в Одесі на якийсь час змінив автомат на гітару, і влаштував свято для поранених захисників. Відповідну публікацію він розмістив в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Коля Сєрга, як і багато українських знаменитостей в цей не простий період, робить все, щоб наблизити перемогу України у війні, розв'язаній Росією. На даний момент співак несе службу в лавах ЗСУ, захищаючи місто Одеса.

Коля Серга. Фото: скрін youtube
Коля Серга. Фото: скрін youtube

Цього разу музикант вирішив змінити автомат на гітару і відвідав у госпіталі поранених бійців ЗСУ. Він зайшов в кожну палату і підняв бойовий дух захисникам. Один з очевидців зняв ролик, а Коля Сєрга поділився ним на своїй сторінці в соцмережі.

"Я не знаю звідки у тебе скільки сили і енергії. Зайшов в кожну палату по відділеннях і привітався з кожним. Зробив свято для кожного воїна", - підписав ролик автор відео.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що Сергій Притула виконав колосальну роботу для наближення перемоги України: "Завозили навіть в окуповані міста".

Також наш портал повідомляв, подруга Александа Педана Наталія Єжова попросила українців не триматися за майно: "Присутністю квартиру не врятувати".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторі Булітко надихнулася Олексієм Дурнєвим і написала пісню про росіян і Путіна: "Боже, яке ко***не".