18 березня зразкова пара шоу-бізнесу Надя Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили про те, що вони розлучаються через 10 років стосунків.

Звичайно, історія була дуже делікатна і багато українців стали приписувати Наді романи. У хід пішли навіть докази того, що вона одразу після розставання полетіла в Барселону з другом сім'ї, ресторатором Мішею Кацуріним (який теж оголосив про розлучення з дружиною Дашею в той же день).

Міша Кацурін і Надя Дорофєєва, фото: вільне джерело
Міша Кацурін і Надя Дорофєєва, фото: вільне джерело

Разставити всі крапки вирішив сам Володимир Дантес. В ексклюзивному інтерв'ю "ЖВЛ" Вова розповів, чому з екскоханою вони прийняли таке рішення. І вперше в інтерв'ю журналістам ЖВЛ прокоментував чутки про роман Наді з колись другом сім'ї - ресторатором Мішею Кацуріним.

"Ми дуже довго розмовляли, це не рішення одного дня... Я не знаю, скільки це місяців тривало..."

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дантес переконаний, що краще вчасно розлучитися і бути друзями, ніж довести стосунки до ненависті. З Дорофєєвою вони не разом ще з кінця січня і вже зараз обидва готові до нових відносин.

"Кожен з нас хоче кохання... Я буду радий, якщо у неї буде все добре... Доросла дівчинка сама вирішить, хто повинен бути з нею... Я теж хочу нових відносин. Так що я чекаю".

Володимир Дантес
Володимир Дантес

Також Володимир вперше прокоментував чутки про те, що Надя нібито закрутила роман з Кацуріним:

"Я ж не лізу в її особисте життя. Розставимо крапки - це точно вона не пішла від мене до нього. Люди підтягують те, що їм хочеться підтягнути. Якщо вона буде з ним - це круто. Це теж вибір. А я тоді придивлюся до Даші."

Нагадаємо, що Володимир Дантес дав потужну "відповідь" Лаврову на образи євреїв: "Шалом, пес".

Раніше ми повідомляли, що колишній Дорофєєвої Дантес показав "секретну" базу неонацистів на дитячому майданчику.