Сергій Лазарєв був одним з небагатьох російських акртистів, хто вирішив висловитися щодо вторгнення Росії на територію України і абсурдності цієї кровопролитної війни.

У той час, поки його колеги вважали за краще промовчати, він розміщував "кричущі" публікації, закликаючи лідерів двох держав влаштувати переговори і вирішити все мирним шляхом.

Через деякий час друг Ані Лорак видалив сторінку в соцмережах на якийсь час і повернувся вже з іншим гаслом: "Я пишаюся, що я росіянин".

Сергій Лазарєв, фото: Instagram
Сергій Лазарєв, фото: Instagram

Виступ Лазарєва анонсували на концерті з "Z-символікою" в Липецьку, разом з іншими зірками, покликаними промивати мізки росіянам.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але щось пішло не так і "перевзування" Лазарєва пішло не за планом, адже його виступ скасували і замінили учасника "Євробачення" на Колю Баскова.

Басков. Фото: Youtube
Басков. Фото: Youtube

Зараз же Сергію доводиться відмиватися від бруду, який летить з усіх боків. Адже раніше він заробив ненависть росіян, а тепер і українців.

У своєму черговому пості в блозі співак поскаржився на чутки, які розпускають про нього.

"В черговий раз! Прошу перестати поширювати фейки і вірити в них до тих пір, поки не отримаєте офіційної інформації з перших вуст! Це вже схоже на цілеспрямоване цькування! Новина про те, що я завершую свою творчу діяльність, перестаю давати концерти і писати новий музичний матеріал, активно тиражується в ЗМІ! Хочу сказати одне - не дочекаєтеся! Концерти тривають, запис пісень ведеться! У мене величезна кількість шанувальників, і я продовжую працювати для них!",- написав Лазарєв і прикріпив графік своїх виступів в рамках туру по росії.

А заодно і оприлюднив назви статей російських видань, які так прагнули закінчити кар'єру артиста.

Нагадаємо, що друга Ані Лорак Лазарєва "скасували" в росії після підтримки війни і проти неї: його замінить Басков.

Раніше ми повідомляли, що Сергій Лазарєв знову підтримав путінський режим, забувши недавні слова про мир: "Вирішив перевзутися радикально".