Українські зірки та спортсмени закликають українців та всю світову спільноту підписати петицію до ООН та регіональних лідерів з усього світу щоб розпочати невідкладну процедуру Еxtraction та евакуювати всіх цивільних, всіх поранених, тіл загиблих та всіх військовослужбовців України із заблокованого Маріуполя.

До заклику вже долучилися лідери гуртів "Бумбокс" та "The Hardkiss", Святослав Вакарчук та капітан "Динамо" Київ Сергій Сидорчук.

Не стала виключенням і дружина Юрія Горбунова телеведуча Катя Осадча. Вона також опублікувала звернення на своїй сторінці в Instagram.

Скрін з instagram Каті Осадчьої
Скрін з instagram Каті Осадчьої

"Ніхто не має залишитися осторонь цієї трагедії! Ми звертаємося до всього світу, до лідерів країн, ООН, Червоного хреста та всіх людей в світі! На комбінаті Азовсталь залишаються цивільні і військові, важко поранені, що потребують термінової евакуації, не здачі в полон, а евакуації, потрібен гуманітарний коридор! Морем, сухопутним шляхом, але ми не можемо залишити наших героїв помирати там в підземеллі., вони билися і б’ються за нас!"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Катя повідомляє, що спілкується з людьми, що змогли евакуюватись з Маріуполя. Вони благають про допомогу тим, хто там залишився! Немає ліків, немає нічого, поранені гниють заживо і помирають.

Петицію може підписати кожен з нас за посиланням.

Необхідно зібрати більше мільйона підписів! Закликаємо Вас приєднатися! Наші герої потрібні нам живими!

Нагадаємо, що Катя Осадча розповіла, чим планує займатися з Юрієм Горбуновим після перемоги.

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча зізналася, що робитиме з Настею Каменських після її повернення до України.