У середу, 4 травня 2022 року, відома українська виконавиця Анастасія Каменських святкувала свій 35 День Народження.

Вона разом зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком зручно і дуже вчасно виїхала з України до того, як в країні почалася війна. Тепер вони знаходяться в Іспанії і поки не поспішають повертатися.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Ніколи не думала, що в свій ювілей загадаю лише одне бажання: щоб якомога швидше закінчилася війна і ми здобули перемогу! Не вірю, що про таке бажання треба мовчати. Навпаки, вірю-воно збудеться якщо про нього говорити! І не просто говорити, а робити все, що від нас залежить заради цього!", - писала Настя Каменських на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Катерина Осадча приєдналася до привітань. Вона виставила кілька Stories, в ході яких запропонувала зробити подарунок для Каменських, відправивши якусь кількість грошей для покупки автомобілів для воїнів ЗСУ, і помріяла.

"А після перемоги ми знову будемо зустрічати, сміятися, святкувати і радіти кожному дню🙏 Каменських я тобі бажаю, щоб цей день настав якомога швидше", - додала Осадча.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Потап показав найкрасивішу жінку в світі, яка його надихає: "Ангел миру"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча розкрила п'ять правил, які потрібно знати кожному українцю за кордоном: це врятує ваше життя

Знай.ua писав, Катя Осадча показала маленького українця, який пройшов крізь два місяці пекла в Маріуполі: "Вибачте нас, діти"