Українська блогерка Софія Стужук мабуть любить скандали... зовсім недавно через дурне визнання себе росіянкою.

В одній з Stories, в День народного єднання, 16 лютого 2022 року, За тиждень до війни, вона вирушила з дітьми на відпочинок в Об'єднані Арабські Емірати. Разом з нею була ще й подруга, і нічого не віщувало біди, якби не один напис - "обережно, росіяни в Дубаї" - в той момент, коли вони були на шопінгу в торговому центрі найбільшого міста цієї країни.

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

"Мені ще так соромно було, що істеричка якась. Ридаю кожен день, мене відкачують в нападах. Такого я точно не планувала. Звикла ж бути "сильною незалежною". А тут без сторінок, з дітьми, які не розуміють, що відбувається. І "мамочка, чому ти весь час плачеш". У соплях, сльозах і втрачена взагалі", - писала якось Стужук, показуючи свої сльози на відео.

А потім, через якийсь час, вона переключилася на свої сідниці, показуючи форми в купальнику. На тлі кричить дитина, а вона повертається задом і робить висновок: "попи немає".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А потім Софію Стужук і зовсім помітили за тим, що вона "лайкає" росіян, поки в Україні від їх ракет, танків і стрілецької зброї гинуть мирні жителі. Блогерка знайшла відповідь, відповівши користувачеві рідною мовою... за її словами, в цьому немає нічого такого, тим більше, якщо людина "несе добро і адекватність". А їй вирішили підказати, що ця сама людина виступає за війну і радіє цьому.

Софія Стужук, скріншот: Instagram
Софія Стужук, скріншот: Instagram

Нагадаємо, дружина Руслана Малиновського потрапила в гучний скандал через заклик до дружби з росіянами: "Вигідно"

Як повідомляв "Знай.ua", блогерша Софія Стужук уявила себе російською і забула про Україну в Дубаї: "Обережно"

Знай.ua писав, "Брехня, ця людина - дно!": українці викрили блогершу Надін і змішали з брудом. Слава Дьомін сам все почув