Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов, який також є чоловіком Катерини Осадчої з програми "Світське життя", досить часто ділиться з шанувальниками свіжими публікаціями і новинами з особистого і творчого життя в Instagram, де за ним стежить 1 мільйон чоловік.

Юрій Горбунов розмістив кілька фотографій з пораненими українськими військовими, яких він відвідав у госпіталі. Всі обличчя солдатів завбачливо змінили в фотошопі з метою їх безпеки. Артист уточнив, що чоловіків привезли в медустанову з найгарячіших точок Луганської області, де йшли важкі бої ЗСУ з російськими окупантами - з Попасної, Рубіжного і Щастя.

"Неймовірні історії війни,які вони прожили - вражають! Це герої з Попасної, Рубіжного, Щастя!! І найголовніше що вони вижили! В їхніх очах до сих пір все пекло війни!", - написав Горбунов.

Скріншот з Instagram, Юрій Горбунов
Скріншот з Instagram, Юрій Горбунов

Телеведучий зазначив, як його захоплюють історії військових, в очах яких досі є відгомони тих страшних подій. І що найголовніше і дивовижне, чоловіки заявляють про своє бажання повернутися на фронт, як тільки одужають. Героїзм і відвага захисників України вражає всіх громадян і знаменитостей, а армію рф змушує здригатися від страху.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Коментарі - instagram.com/gorbunovyuriy/
Коментарі - instagram.com/gorbunovyuriy/

Коментарі - instagram.com/gorbunovyuriy/
Коментарі - instagram.com/gorbunovyuriy/

Нагадаємо, Катя Осадча благає українці врятувати Маріуполь, може допомогти кожен: "Ми не можемо залишити наших героїв"

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов показав, як війна зламала життя українців: "За що?"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Осадча розповіла, чим планує займатися з Юрієм Горбуновим після перемоги: "Сім'я буде більше"