Балерина і співачка (як вона сама себе називає) Анастасія Волочкова в останні роки все частіше з'являється в полі зору ЗМІ не як артист, а як скандалістка, яка любить покутити з чоловіками.

Вона постійно говорить про свою наставницю Майю Плісецьку і розповідає, як велика балерина її любила. На жаль, сама Плісецька давно померла і не може спростувати такий антипіар від Анастасії.

Фото Анастасії Волочкової
Фото Анастасії Волочкової

Анастасія регулярно виставляє в соцмережі кадри своїх балетних "па" або ж тренувань, але кожен раз наривається на хвилі негативу в коментарях.

Ось вона качає прес, майстерно піднімаючи ноги на спеціальному тренажері.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Цей тренажер мій улюблений, тому що на ньому можна тренувати як м'язи преса і бічні, так і розтяжку",- пише Волочкова.

І тут же отримує "ответочку" від "відданих" шанувальників:
"Невже на тренажері точно треба в пуантах займатися?", "І взагалі, цей тренажер має багато обмежень, можна нашкодити", "Це махи ногами, Анастасія, нічого спільного з вправами на прес немає"," Треба попу побільше тренувати, а то вона у вас не ах"...

Наступного ранку Волочкова викладає кадр з балетного залу. Очевидно, у неї було тренування і вона красномовно тицяє пуантами на ногах в камеру.

"Кінець репетиції - це завжди приємний момент. Коли можна звільнити стопи від пуант і дати їм трохи відпочити. Або просто навіть посидіти трохи в тиші і бездіяльності. І, нехай навіть накриває втому, але вона стає приємною, коли виходиш з балетного залу з почуттям виконаного обов'язку і відчуваєш тонус м'язів. І взагалі я дуже люблю займатися і репетирувати у вихідні дні, коли майже нікого немає і репетиційна атмосфера перетворюється на таїнство",- ділиться балерина.

Але і тут фоловери не дали схаменутися Насті:

"Я одна не розумію навіщо на тренування в пуантах??? Ходити в пуантах - не означає бути балериною", "Що з обличчям?", "Так старанно фотошопила судинні сітки і пігментні плями, що трохи купальник не стерла. Синява по плечах розповзлася", "Фото під назвою - підніміть мені повіки"...

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова зачинила хвіртку між ніг і перевернула Майю Плісецьку в труні.

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Волочкова після підтримки путіна задерла ноги і зганьбила балет під пісню Успенської.