Відома українська виконавиця, телеведуча "ЖВД" і зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія вагітна вдруге.

Вона вирішила порадувати цією новиною шанувальників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 75 тисяч осіб, 8 травня 2022 року - в День Матері.

Марта Адамчук та Віра Кекелія, фото з instagram
Марта Адамчук та Віра Кекелія, фото з instagram

"У цей непростий час, Всесвіт нам подарувала прекрасну можливість - вдруге стати батьками! Мені дуже важко підбирати слова, адже в моєму серці зараз панує і любов і печаль одночасно. Звичайно, життя триває і як би не було важко прийняти цю жахливу реальність, жінки народжують і радіють цій миті. Адже нічого прекраснішого, ніж нове життя, немає в цілому світі! Мами, я вас обіймаю і захоплююся силою кожної з вас! Слава Україні", - йдеться в публікації.

Віра Кекелія. Фото: скрін youtube
Віра Кекелія. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Для розповіді про таку важливу подію в житті, тим більше... під час повномасштабної війни в нашій країні, Віра вибрала чорно-білі і кольорові знімки з сімейної фотосесії десь в полях. На першому кадрі вона стоїть боком, демонструючи великий вагітний животик. Потім вона була зображена з чоловіком Романом Дудою і їх маленькою дитиною.

Нагадаємо, Марта Адамчук та Віра Кекелія втішили українців піснею легендарного Івасюка: "На мить забула, в якому пеклі зараз"

Як повідомляв "Знай.ua", Віра Кекелія з "Жіночого Кварталу" підняла українцям дух, виконавши народну пісню: "Зігріваєте душу"

Знай.ua писав, Віра Кекелія і Марта Адамчук з "Жіночого Кварталу" відправили українців до ангелів: "У поля край села"