Популярна українська співачка, телеведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська розповіла про свої найбільші бажання. А оскільки вона є молодою матусею, то й мрії загалом стосуються майбутнього її сина.

Відповідний допис з'явився на особистій сторінці Олі Цибульської в Інстаграмі. Співачка зізнається, що попри надзвичайно складну ситуацію в країні, вона не дозволяє собі плакати перед сином, адже дитина зчитує всі материнські емоції.

"Розкажи мені про свою дитину ❤️ Дуже складно зараз не плакати, коли син поруч. Бо він автоматично зачитує весь мій емоційний стан. Я дуже хочу, аби наші діти сміялись, балувались, раділи життю і насолоджувались чудовим дитинством в Україні. Хочу, щоб вони не забували хто прийшов в наш дім і знищив те, що ми любимо. Хочу, щоб вони жили в нашій найкращій країні на Землі і берегли її для своїх дітей.", - ділиться вона. Оля Цибульська

Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya

Водночас Оля Цибульська зауважує, що хоче аби її син навіки запам'ятав ворога в обличчя і хто прийшов руйнувати наші домівки та вбивати мирних людей лише через те, що вони українці.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Мама під час війни - це киця, яка готова розірвати за своє маля кожного, хто наближається до її дому. Мами, дякую вам за сміливість, за витримку і за нескінченну любов. ❤️🇺🇦", - поділилася вона. Оля Цибульська

Раніше Знай писав, Оля Цибульська так скучила за концертами, що заспівала для курей: "Весняний тур"

Також ми писали, Оля Цибульська звернулася до світових лідерів, аби врятувати людей на "Азовсталі": "Пекельна катастрофа"

Нагадаємо, Оля Цибульська відчайдушно намагається скинути вагу - навіть зі своїм відображенням у дзеркалі розмовляє: "Хочу влізти в джинси"