Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська частенько розміщує для своїх шанувальників фото і відео з особистого життя, розповідаючи цікаві подробиці і намагаючись відвернути всіх від сьогоднішніх подій. Цього разу в Insta Stories вона зізналася, що вперше зробила з початку військових дій на території України. Артистка глянула на своє відображення в дзеркалі і сказала, як сильно себе любить. Вона впевнена, що це потрібно робити кожній дівчині, що так "легше".

"Сьогодні сталося те, чого не було з початку війни. Подивіться і ви в дзеркало і скажіть собі: "Я тебе люблю". Це так потрібно, правда. Так легше", - сказала Цибульська на відео.

На наступній Insta Stories артистка показала свій легкий сніданок - чашка кави, сир з йогуртом, з насінням льону і кунжутом. Цибульська зізналася, що хоче трохи скинути ваги, щоб влізти в джинси, тому її раціон змінився.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Оля Цибульська поруч зі сплячим чоловіком пошепки розповіла про дивне відчуття: "Не хочеться прокидатися..."

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська показала, як "наводить красу" під час війни: "Народила перукаря"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська під час війни виконала мрію свого чоловіка, чекали сім років: "Такими цінними стали всі плани"