Українська співачка Оля Цибульська так скучила за сценою та концертами, що вирішила виступити для курей. Курйозний ролик з'явився на сторінці "Зірковий шлях" в соціальній мережі instagram.

У зв'язку з війною концертна діяльність українських артистів зупинилася як така, і всі вони, звичайно ж скучили за великою сценою. У їх числі і Оля Цибульська. Однак співачка знайшла вихід і показала, як піднімає собі настрій і імітує концертну діяльність.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, на новому відео Цибульська нібито виконує свою пісню "Я не плачу" для курей. Вона зайшла до живності, щоб погодувати її і при цьому щось підспівувала. За допомогою відеоредактора хтось підставив відповідну звукову доріжку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Весняний концертний тур Олі Цибульської. Головне, що українці завжди зберігають оптимізм. З таким настроєм все точно буде круто", - йдеться у підписі до відео.

Шанувальники пожартували, що тільки українські зірки можуть і городом займатися і живність розводити.
"Головне, що наші зірки можуть і картоплю посадити і курей погодувати", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Злату Огневич знову тероризує той переслідувач, якого в січні затримала поліція: побажав гарного дня, а після обізвав дурепою.

Також наш портал інформував, що телеведуча Олена-Христина Лебідь підказала, як уберегтися від квартирних аферистів у воєнний час: більше пильності і здорового глузду.

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".