Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська закликала весь світ зробити все можливе, аби врятувати людей у Маріуполі, які перебувають на "Азовсталі". Знаменитість звернулася до міжнародних організацій та світових лідерів.

Своє звернення Оля Цибульська опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.
Знаменитість зазначила, що зараз люди на "Азовсталі" перебувають під постійними обстрілами не маючи при цьому води та їжі. Мирне населення та воїни полку "Азов" у повному оточенні, до того ж напередодні ворог прорвався на територію заводу, де йдуть запеклі бої.

Оля Цибульська, скріншот
Оля Цибульська, скріншот

Цибульська закликає українців і весь світ не мовчати про Маріуполь, а зробити все можливе та неможливе аби врятувати людей, які там залишилися.

"Це глобальна, пекельна катастрофа, тому що люди там перебувають без їжі, без води, без медикаментів, без допомоги. В повному оточенні. Я звертаюся до міжнародних організацій ООН, Червоного хреста, усіх які існують. Я звертаюся до всіх світових лідерів, будь ласка, зробіть все можливе та неможливе, щоб організувати гуманітарний коридор. Щоб врятувати людей. Я закликаю весь світ не мовчати про Маріуполь", - зазначила Оля Цибульська.

Нагадаємо, Оля Цибульська поруч зі сплячим чоловіком пошепки розповіла про дивне відчуття: "Не хочеться прокидатися..."

Раніше Знай писав, Оля Цибульська так скучила за концертами, що заспівала для курей: "Весняний тур"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай повідомляв, Оля Цибульська відчайдушно намагається скинути вагу - навіть зі своїм відображенням у дзеркалі розмовляє: "Хочу влізти в джинси"