Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.

Новий пост Євген Клопотенко присвятив українському місту Херсону та кавунам, якими він славиться. Кулінар заявив, що найкращі гіганські ягоди ростуть саме в цьому куточку країни. А ще він попросив не забувати, що цілісність України залишиться недоторканою, щоб там собі не планувала ворожа країна, і повторювати це день у день.

Клопотенко розповів про свої мрії, які здійсняться після перемоги на росією. Як усі українці насолоджуватимуться херсонськими кавунами, а ще томатами з Каховки, черешнею з Мелітополя та багатьом іншим.

"Тому я просто беру і уявляю, як буде перемога, і ми всі з вами будемо їсти херсонські кавуни та варити з них пекмез на узбережжі Азовського моря. Це найкращі кавуни у світі. Українські. Бо Херсон - це Україна", - написав Клопотенко.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальники в коментарях підтримали Клопотенка і у відповідь заявили, що Херсон був, є і буде українським містом, і ніяк інакше.

Коментарі - instagram.com/klopotenko/
Коментарі - instagram.com/klopotenko/

Нагадаємо, ароматна паста від Євгена Клопотенка з інгредієнтів, які завжди під рукою: впорається навіть дитина

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко назвав страву, яка наближає перемогу: "Це ж їжа сили"

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко був свідком військової підготовки українських захисників - залишився в повному шоці: "Віримо в ЗСУ"